Event med Babyteamet i Aarhus

I dag var jeg inviteret til event hos @babyteamet.dk i Aarhus. Her er blandt andet jordmødre, sundhedsplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og akupunktur samlet under et tag i Mejlgade 28. Der er der altid råd, hjælp og vejledning at hente, hvis man står med nogle udfordringer, bekymringer eller spørgsmål.

I dag var et gratis event, hvor vi fik brunch, lærte om babymassge og vikler. Jeg vil gerne vikle lillebror, så jeg vil helt sikkert tage til et af deres vikle-arrangementer når termin nærmer sig. Der var også mulighed for at få gravidmassage eller stille spørgsmål til de forskellige fagpersoner. Jeg fik en god snak med en fys, mine bækkensmerter/myoser er desværre begyndt at pine mig igen, så jeg fik nogle nye øvelser med hjem jeg kan lave.

Jeg synes det er et fedt og spændende intiativ, som jeg er sikker på at mange aarhusianske mødre vil få glæde af! Det kan godt være nemmere, at tage derned forbi, hvis man brænder inde med et eller andet, man måske ikke føler for at ringe og snakke med sin egen JM eller sundhedsplejerske omkring.

De er meget nede på jorden og der er en rigtig hyggelig og casual stemning derinde. Jeg vil i hvertfald anbefale mine aarhusianske med-mødre og gravide at tage et kig forbi babyteamet. :-)
Babyteamet er en klinik, som guider dig trygt igennem perioden før, under og efter graviditeten. Med afsæt i dine behov får du den rådgivning, du har brug for.
De tilbyder både konsultationer i klinikken eller hjemme os jer.

De tilbyder blandt andet
  • Faglig vejledning i trygge rammer
    Specialister med stor erfaring
  • God tid
  • Fortrolige samtaler der handler om dig/jer .

Indeholder reklame da jeg var inviteret til eventet, men der foreligger ingen aftale om et indlæg. :-)

Synes godt om

Kommentarer