Et lille tip om 15-70% på alle børnesko + fri fragt

Affiliate. 1. HER
// 2.HER
// 3.HER
// 4.HER
// 5. HER
// 6.HER
// 7.HER
// 8.HER
// 9.HER
På vej hjem i bilen fra fødseæsdagsfesten i går, faldt jeg over DEN HER, hvis jeg selv skal sige det, ret lækre kampagne med 15-70% på alle børnesko. Jeg har samlet lidt af mine favoritter på collagen ovenfor, men der er mere end 1000 børnesko på udsalg, så der er rig mulighed for at gøre et godt køb. Du kan se hele udvalget og shoppe lige HER. :-)
Lucas har faktisk de sorte gummistøvler med gule snørebånd og jeg er vild med dem. Jeg har fået en ting for gul, som jeg gerne vil have endnu mere af i Lucas efterårs-garderobe. Den består af mange items i sort, hvid og grå, så lidt flere farver vil være kærkomment (i følge faderen) :-D Der er 29% på gummistøvlerne og de er hver en krone værd. Den lyserøde model til pigerne er også bare så fin og kan hittes med 33%.


Nr. 2 er by the way de fedeste crocs sko jeg til dato har set. Nej vent, de eneste fede faktisk! De er jo sindssygt behagelige at have på, selvom jeg aldrig har forstået de skrigende farver de som regel produceres i. Laver de egentlig så cool farver til voksne? De kan hittes med 50% lige nu. Jeg tænker at sådan et par vil være perfekte til ferier mm. :)

Hvis du bruger koden ''FRIFRAGT1610'' får du gratis levering. Tilbudet gælder til den 18/10 klokken 09.


Tusind tak fordi du læser med. <3

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

Synes godt om

Kommentarer