Et godt køb | Ver de terre flyverdragt

Når man er på SU og har barn nr. 2 på vej, ville man nogle gange (altid) ønske, at der voksede et pengetræ ude i haven! Ork, sådan et kunne vi godt bruge! Men det gør der desværre ikke og derfor må vi også tænke os om og prioritere, hvad vi gerne vil bruge vores penge på.

Det er vigtigt for os, at Lucas har en lækker flyverdragt der kan holde ham varm og tør her til vinter. De rigtig gode flyverdragter koster desværre også derefter, især hvis den også skal være pæn. Jeg har altid været forelsket i det lækre overtøj med pels fra Ver de terre, men 1899.- er vi slet ikke villige til at kaste efter en flyverdragt.

Jeg havde også kig på denne flyverdragt fra Pomp De Lux, der ser ret fin ud til en god pris. Der er faktisk 25% på deres overtøj lige nu.

Inden vi klikkede den hjem, ville jeg lige se om der var et godt og billigt alternativ på DBA eller Reshopper - vi køber gerne brugt. På den måde kan vi få god kvalitet til billigere penge, end vi skulle have ofret ude i butikkerne. Vi har også selv solgt ud af en masse af Lucas tøj, men det er vi stoppet med nu, hvor maven gemmer på en lillebror der kan arve.

Til vores held var der er fin flyverdragt fra Ver de terre i Lucas størrelse til salg på DBA. Prisen var 550.- Da jeg bad om flere billeder sagde sælger, at den havde lidt mere slidtage end hun huskede at vi kunne få den for 350.- Vi tænkte at det var en god pris for en varm flyverdragt, der har en normalpris på 1899.- så vi slog til. Slidtage kan jo alligevel ikke undgåes når den skal bruges i børnehaven, og han ville hurtigt få en ny flyverdragt til at se brugt ud.

Vi var ret spændt på flyverdragtens stand, da der kom besked om at pakken var klar til afhentning. Vi blev mega positivt overraskede for man kan nærmest slet ikke se at den er brugt. Der er stort set ingen slid og farven har holdt sig meget pæn. Jeg synes virkelig at vi har gjort et kup, det er jo helt vildt at man kan købe SÅ lækker en flyverdragt til sølle 350.- Det var selvfølgelig et sats vi tog og det fortryder jeg bestemt ikke!

Se lige hvor flot den er! Den er dejlig varm og Lucas er så glad for den. Som ekstra flyverdragt har vi købt en grå i Lidl til 129.- der også var et mega godt køb. Det er lidt vildt, at vi har fået 2 fine flyverdragter i hus for under 500.-

Lucas sko er fra Skofus i Skoringen, hans fodtøj køber vi aldrig brugt. Jeg har skrevet mere om hans støvler og viser også hans vinterjakke frem i indlægget HER.

Hvilken flyverdragt har du købt i år? Og kunne du også finde på at købe brugt?
 
  • Outfits

Synes godt om

Kommentarer