En opdatering på tilværelsen

Tobias er 10 uger, så i dag har vi haft besøg af sundhedsplejersken. Han blev målt og vejet og endnu engang blev det konstateret, at han er en lækker basse. 6,5 kg. vejer vores baby nu, jeg forstår ikke hvorfor han har så travlt (og hvor dagene og ugerne forsvinder hen)!! Selvom jeg synes at han vokser lidt for hurtigt, er det også dejligt at vide? at han får den næring han skal have have fra mig. Han følger sin kurve super flot og det gør mig da stolt, at han tager så godt på, udelukkende ved at amme hos mig.

Han er 63 cm lang nu, så vi har taget str. 62 i brug og jeg fornemmer, at der ikke går så længe, før vi kan begynde at finde næste størrelse frem. Men altså. Stoooop tiden!

Jeg blev også screenet for fødselsdepression og heldigvis kunne jeg -sætte kryds i den positive ende af skalaen på alle spørgsmål. Der var en dejlig følelse, fordi det var så hårdt at være mor da Lucas var lille, han havde jo kolik, besvær med at amme og døjede meget med ørene. Overskudet og humøret bar præg deraf, så dengang var resultatet af testen også en anden. Jeg havde ikke en fødselsdepression, men det var tæt på. Heldigvis blev tingene nemmere for hver dag, i takt med at jeg fandt mig til rette i min rolle som mor og kolikken var på retur.

Denne gang kører tingene bare meget mere gnidningsfrit, 7-9-13, vi håber at det fortsætter sådan. Men Tobias er bare en meget nemmere baby, han nyder tilværelsen og trives. Han brokker sig kun når han er sulten, så vi nyder at have fået en nem og mild dreng her 2. gang.

Lucas er også stadig så stolt af sin lillebror. Han har fundet sig til rette med, at vi er 4 i familien nu, han har faktisk taget det rigtig pænt. Han vil så gerne holde ham, lege med ham, kysse ham og ae ham og han siger dagligt at han elsker sin lillebror, det varmer vores hjerter at se, hvor god og kærlig han er overfor Tobias.

[caption id="attachment_3019" align="alignnone" width="1920"]
Tobias cardigan er modtaget i gave fra Fixoni. Find den HER (reklamelink) [/caption]

I morgen skal jeg til 8 ugers undersøgelse, lidt forsinket, men bedre sent end aldrig. Jeg har nok ikke været heeeelt god til at huske mine knibeøvelser, så jeg er spændt på dommen i morgen. Haha. Og bør man barbere sig?

Men jeg må hellere se at få tjekket understellet, for vi skal til Lalandia i morgen eftermiddag, med min far, papmor og alle mine søskende + svoger. Vi glæder os alle helt vildt, men særligt Lucas kan slet ikke vente. Han har set nogle fede videoer fra Lalandia på youtube, så man forstår jo godt, at han synes ventetiden har været lang. Det bliver så dejligt, med en weekend i familiens tegn!

Tak fordi du læste med<3

(Tobias tøj er fra Fixoni og er modtaget i gave)

Synes godt om

Kommentarer

Connie,
I må ha' en super god ferie/hyggetur i Lalandia Skønt at vide at i alle har det godt og Tobias trives så godt og også dejligt at Lucas er så glad for sin lillebror, de to skal nok holde sammen i tykt og tundt. 'Ommi' elsker dem så meget også jer voksne, knus & klem til jer alle 4
connierj@mail.dk