En god dag | julehygge på slottet

Vi har haft gang i en weekend uden planer, hvilket er ret så lækkert, fordi det også åbner op for muligheden for impulsive familieture eller andet hyggeligt. I går aftes ringede min mor og spurgte, om mig, Rúni og Lucas ville med til et julemarked på Rosenholm Slot på Djursland. Det var vi selvfølgelig klar på, vi elsker alle 3 af tilbringe tid med Mormor og Moffe og det er faktisk meget længe siden, at vi har været på sådan en familietur sammen. 

Vi var lidt for langsomme om at snøvle os ud af døren i morges. Vi kom til at morgenhygge for længe til ramasjang og lige pludselig skulle vi altså skynde os, at komme i tøjet, pakke taske og klapvogn, smørre madpakke og hvad der ellers skal ordnes, inden man kan tage på tur. :) 

Vi var på slottet klokken 10.15 og der var køen allerede voldsomt lang. Min tålmodighed rækker slet ikke til den slags, så jeg satte pris på, at min mor og stedfar kunne give os en forlomme oppe ved billetlugen. Vi fik kigget i de forskellige stande udenfor og gik bagefter rundt indenfor på slottet, hvor der også var masser af boder. Det var ret trangt med pladsen, der var virkelig mange mennesker og det hele var lidt uoverskueligt, så vi fik ikke købt noget med hjem. Jeg er glad for at vi kom så tidligt, for omkring middagstid var kørende bare endnu længere og sådan noget magter jeg altså ikke, at bruge en hel dag på!

Lucas fik også reddet en tur på en lille pony, han holdt fast i mig hele runden rundt, lige indtil til vi nåede tilbage til de andre, så turde han godt at holde fast i hesten selv og sagde også, at den ikke var farlig alligevel. Han er sådan en modig lille fyr. <3

Til slut spiste vi fich and Chips og ribbensandwich, inden turen gik tilbage til Tilst. Det var en vildt hyggelig tur, hvor og Lucas gik helt kold på bagsædet og sov videre i sin seng, da vi kom hjem. Han tog en 3 timers lur, hvilket er ufatteligt usædvanligt herhjemme! 

I eftermiddag tog vi et smut forbi vores søde naboer, så Lucas kunne lege med Villads. Vi har ikke set dem længe, så det var hyggeligt at vi lige kunne få presset en lille legeaftale ind. Her til aften har jeg fået ryddet op i Lucas legesager og i et af vores køkkenskabe hvor det virkelig trængte, det er så rart at få gjort, selvom der nu ligger store bunker på gulvet, med ting der skal smides ud eller ned i kælderen og opbevares. 

Nu vil jeg spise lidt af de slik-rester der er tilbage fra min hyggeaften med min veninde i går, imens jeg ser et enkelt afsnit af Dichte. Jeg kunne godt have brugt en dag mere herhjemme, jeg synes altid at weekenderne er alt for korte! Øv altså.. nu havde vi det lige så hyggeligt! <3 

Sov godt derude og tak fordi du læser med! 

Synes godt om

Kommentarer