Eftermiddag i solen og hverdags-snak

Sikke solen har strålet i Tilst i dag, det har været en sand fornøjelse. Jeg har siddet hele dagen foran foran computeren og terpet eksamensopgaver, det er allerede på mandag jeg skal til den skriftlige eksamen i virksomhedsøkonomi B, som jeg tager på fjernstudie. 

Derfor var det så skønt, at hoppe i kjole og sandaler, da jeg smuttede afsted til vuggestuen med klapvognen for at hente Lucas. Da vi kom hjem, skulle det gode vejr selvfølgelig nydes, så vi gik en tur med løbecyklen. Bagefter tog vi på legepladsen, hvor vi mødtes med alle vores søde naboer med børn. Det var så hyggeligt, ungerne leger så godt sammen og så har jeg fået nogle fantastiske veninder i deres mødre. Jeg holder virkelig af, at bo lige her. 

Senere gik mig og Lucas over i Bilka og spiste aftensmad på deres udendørs terrasse og så blev der blandet fredagssnolder. Det er altid billigt at blande selv om fredagen, så det er blevet en tradition at vi tager i Bilka og køber slik, som der spises til Disney show. Lucas synes det er ugens højdepunkt. 

Herhjemme elsker vi fredag, det er en af de bedst dage på ugen, fordi vi endelig har weekend og kan nyde hinanden på fuld tid <3 Rúni er på aftenvagt, han kommer hjem her kl. 22.30 og så håber jeg, at vi kan holde os vågne, til at se det nyeste afsnit af Prison break. Den serie er SÅ god og jeg har optur over, at der pt. kører en helt ny sæson. 

I morgen skal vi en tur til byfest her i Tilst og ellers ser vi, hvad weekenden bringer. Der skal helt sikkert også forberedes eksamen, jeg er lidt nervøs for på mandag,  så jeg må hellere forberede mig så godt som jeg nu kan nå. :-) 

Lucas sandaler kan hittes HER, han er så glad for sine Somdaler. Den fine sommerdragt kan findes HER den koster kun 189.- og så får I 10% rabat på alt med koden lucasogmor på  Littlegreenpeople.

Har I nydt vejret i dag? Og er ungernes sommergarderobe komplet nu? Tak fordi I læser med! 

(indeholder indlægget reklame) 

Synes godt om

Kommentarer