Efterfødselsmassage og workshop i fastvikle

INDEHOLDER REKLME FOR BABYTEAMET

I går var jeg inde i Aarhus, fordi Babyteamet havde inviteret mig til en efterfødsels-massage, efterfulgt af workshop i fastvikle for nybegyndere. Jeg nyder at besøge Babyteamet, det har været en stor fornøjelse de øvrige gange jeg har været derinde, så jeg havde glædet mig meget til i går.

Vi startede ud med efterfødselsmassage og det var SÅ SKØNT! Jeg følte at jeg var i trygge og gode hænder, så jeg kunne bare give mig hen, slappe af og blive ladet op. Jeg har mange spændinger der sidder i min krop, så jeg havde brug for en god massage, for at få kroppen løsnet lidt op. Som nybagt mor har man travlt med at drage omsorg for sin lille guldklump og det kan være svært, at finde tid og overskud til at mærke sine egne behov. Derfor faldt denne massage også på et tørt sted, da jeg lå på briksen kunne jeg for alvor mærke, hvor tiltrængt den faktisk var.

Der er endda tænkt på, at der skal være pl til de mælkefyldte bryster i briksen, så de lå ikke og lækkede mælk eller gjorde ondt imens. Hos babyteamet.dk tilbyder denogså graviditetsmassage, hvor der er hul til maven i briksen - dét er da luksus!

Vi talte min fødsel igennem og jeg fik tjekket mine mavemuskler. De har desværre delt sig ret meget, så jeg skal lige vejledes i hvordan jeg kan genoptræne dem, før jeg kaster mig ud i at træne mavemuskler eller løb. Så har jeg da også en lovlig undskyldning, til at sidde i sofaen og spise kage og chokolade i massevis.

Se mere om deres massage behandling HER.

(fortsættes under billederne.)

I går var der også slyngeworkshop i fastvikle for nybegyndere hos babyteamet, hvor man kunne lære at lave en standard binding til bæring af baby på maven. Jeg er meget glad for min strækvikle, Tobias elsker at sidde deri, han falder altid til ro i viklen og falder i søvn på nul komma fem. Derfor er det også oplagt, at vi skal igang med fastviklen i nærmeste fremtid - strækviklen er nemlig bedst til små babyer under 8 kg. Jeg er stadig helt ny i vikle-verdenen og ved ikke ret meget om fastvikler, så derfor var denne workshop helt perfekt til en som mig.

Vi snakkede om fordelene ved at bære sin baby og fik viden om anatomi, ergonomi og en masse gode råd. Bagefter fordybede vi os i bindingen og lærte at gøre det selv step-by-step. Vi øvede os med virkelighedstro dukker og til sidst prøvede jeg at sætte Tobias i fastviklen.

Jeg synes at sådan noget er ret svært og derfor kan jeg hurtigt give op, hvis jeg bare skal efterligne en dame i en youtube video. Jeg havde brug for, at der var en der lærte mig at bruge fastvikle og som kunne rette mig undervejs, når der var noget der ikke sad lige i skabet. Det krævede da også et par forsøg, før jeg selv kunne lave en nogenlunde stram binding - men nu kan jeg bruge fastvikle og det er så fedt.

Jeg blev også klogere på, hvilken størrelse jeg skal have og hvilke mærker og blandinger jeg kan gå efter, så nu skal jeg bare have købt mig en fin fastvikle i neutrale farver. Jeg kan absolut anbefale at tage til vikle-vorkshop, man bliver meget klogere og føler sig selvsikker iforhold til at kaste sig ud i det bagefter.

Der er workshops i strækvikle, fastvikle på maven og rygbæring. I kan se de forskellige workshops hos Babyteamet og hvornår det foregår næste gang lige HER.

Jeg skal ind til Babyteamet igen den 13 marts, for at lære førstehjælp til baby. Det er jo brugbar og vigtig viden, som alle småbørnsforældre burde have. Snart starter jeg en konkurrence på Instagram, hvor en heldig vinder kan komme med mig til kurset hos babyteamet på Vestergade i Aarhus.

Tak fordi du læste med! <3

 

Synes godt om

Kommentarer

Kristina Darby
,
Hej Daniella - Tusind tak for dine ord om slyngeworkshop. Rigtig dejligt, at du føler dig tryg ved fastviklen. Jeg håber vi ses igen en anden gang 😊