Jeg er typen der er vildt dårlig til at følge en opskrift og generelt besidder jeg ikke ret meget tålmodighed i et køkken. Når jeg laver aftensmad, bruger jeg de ingredienser jeg lige har lyst til og i det målestok jeg lige synes giver en god konsistens og det plejer at fungere rigtig godt for mig. Omvendt går det bare ikke lige så godt, at tage den på “gefühlen” når man skal bage, det kræver mere præcision - man skal bruge de rette måleforhold, ovnen skal stå på de rette grader osv.. Og så ender jeg også altid med en MASSE opvask, for ikke at forglemme mel i hele køkkenet (og på tøjet) når jeg bager..
Men så fik jeg en opskrift på koldkævede boller fra søde Sarah i mødregruppen og den har faktisk fået mig til at bage ret ofte. Mine hænder bliver ikke klistert af at ælte dej og forme boller og køkkenet bliver ikke beskidt af mel der flyver i alle retninger - og så kræver dejen så få ingredienser, at jeg kan opskriften i hovedet. Dét er jo lige noget for mig👏🏻
Der er mange der har spurgt efter opskriften inde på Instagram, da jeg tidligere i dag delte en video og et par billeder af mit bagværk i min story. Og jeg forstår det godt, for de ser gode ud og jeg lover dig, de smager også vildt godt.