Dagen før den store dag

I dag blev Lucas afleveret i vuggestuen klokken 9, mig og farmand var egentlig begge hjemme i dag, men vi havde en masse praktisk der skulle klares, inden vores lille store skat skal fejres i morgen. Da vi havde afleveret Lucas, kørte vi til Højberg for at hente de sidste af hans fødselsdagsgaver hos Barnetsverden.dk hvor vi fik en virkelig lækker service og så var gaverne pakket ind da vi hentede dem. Luksus!

Jeg er ret sikker på at han bliver glad for de gaver vi har købt til ham, han er i det hele taget blevet helt vild med at få gaver! Da vi holdt familiefødselsdag for ham i fredags, blev pakkerne i hvert fald åbnet med stor begejstring og et ''woooow'' når gavepapiret fløj af. Når vi spørger ham hvad han har snart, svarer han "Fødselsdag 2 år" og løfter to fingre i vejret. "Gaver af mormor" siger han så, så er det jo heldigt at mormor også kommer i morgen og har en lækker gave med. ;-) Han har sådan en skæg alder lige nu og jeg elsker hvert et ord, der kommer ud af hans mund!

Da vi kom hjem fra vores køretur, drak vi en kop The og kaffe og sumpede lidt i sofaen med hver vores mobiler. Dét er altså tiltrængt nogle gange. Bagefter kørte vi en tur i Jysk for at bytte et plisségardin til vores havedør, som vi selvfølgelig havde købt med en alt for kort længde. Bagefter kørte vi i Bilka for at handle ind til fødselsdagen i morgen. Det tog sin tid og var en halv-pebret fornøjelse. Hvorfor er det dyrt at holde fødselsdag? Det er jo helt vildt, så meget der skal købes ind!! Lucas skal fejres i morgen formiddag i vuggestuen, jeg vil lave frosne bananis, dadelkugler og lidt frugt, som han skal have med til sine små venner. Til eftermiddag får han gæster til boller og kakao og om aftenen tager vi på Jensens bøfhus og spiser. Det er sku så dejligt nemt og når han skal fejres med hele 4 fester, synes jeg at det er okay at tage den lette løsning på selve dagen. :-)

Der er nok at se til, når guldklumpen har fødselsdag og han selvfølgelig skal have en så lækker og festlig dag som muligt. <3

Efter vuggestuen tog vi lige på opdagelse med løbecyklen, han elsker at komme ud og brænde lidt krudt af.

Lucas outfit:

Enfant T-shirt HER (30%) // Hummel sneakers HER // HM Bukser HER // Tantegorilla Rygsæk udgået - se den nye kollektion HER // Cykelhjelm HER (28% på hjelmen og 15% på skin)
Indeholder affiliate.

Hvis du har lyst kan du også se Lucas fødselsdagsønsker eller læse om mine tanker omkring min morkrop og om at dele den med hele verden på Instagram

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

 

Synes godt om

Kommentarer