Bloggen har skiftet navn

Jeg har valgt at bruge mit eget navn, daniellaelton, til både min Instagram profil og min blog. Måske har I lagt mærke til at bloggen gennemgår en masse forandringer mht. platform, udseende mm.?? Den er stadig ikke færdig, jeg mangler at få lavet den perfekte header, tilknytte min Instagram osv, men jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig godt i sidste ende.

Jeg har været rigtig glad for at hedde lucasogmor, men i forhold til dengang Lucas var baby, synes jeg at min blog også indeholder så meget andet end mommy-life, hvilket er en af årsagerne til navneskift ? Det betyder selvfølgelig ikke, at I vil se mindre til Lucas end I gør nu.

Jeg håber I synes om det nye domæne-navn og at det ikke skaber for meget forvirring. Jeg bliver så glad når i læser med eller sender en kommentar i min retning, jeg sætter pris på hver og en af jer der følger med i mit univers og håber I bliver hængende ?

Rigtig god torsdag til jer alle. Vi skal til min lillebrors fødselsdag i dag i Randers. Vi glæder os til at være sammen med hele min fars side af familien?

Her er et billede af Lucas og onkel Andreas fra hans konfirmation, det var sådan en god dag?

Synes godt om

Kommentarer