5 ugers undersøgelse

(Body HER og pilepælskort HER)

Tobias er 5 uger og det kræver jo en tur til lægen for at komme til 5 ugers-undersøgelse. Det har vi været afsted til i denne uge og jeg forstår simpelthen ikke, hvor dagene og ugerne bliver af. Tiden går så stærkt, det har jeg sagt før - men wooow! Hvor er stopknappen?

Lægen undersøgte om hans reflekser var gode, de var heldigvis upåklagelige og hans pung, hofterne osv. var også som det skulle være. Det var jo dejligt at få at vide, at der ikke var noget at komme efter. Han fik også stor ros for sin øjenkontakt og lægen fik da også en stor smiler fra ham. Og så skulle han vejes og måles.

Da han blev født var han en “gennemsnitsbaby”’ men nu er han sprunget (hold nu fast) 2 kurver. 2!!! Han har sku så travlt, at jeg dårligt kan følge med.

Han blev målt til at være 58 cm og veje 5,4 kg.

Nu skal tøjet pakkes ned i str. 56 og det nye i str. 62 er fundet frem, vasket og kommet i brug. Det er lidt vemodigt at pakke en størrelse ned, der er altid nogle favoritter i blandt, som det gør lidt ondt ikke skal i brug igen. Men det betyder jo at nyt lækkert tøj skal tages i brug og så har jeg da også en god undskyldning, for at klikke lidt nyheder hjem til Tobisen Fisen.

Tobisen og Fisen (nogle gange begge dele) er blevet hans kælenavne, det er sku lidt hyggeligt - jeg vænner mig mere og mere til at han ikke hedder Lillebror, selvom han også bliver kaldt det ret ofte stadigvæk.

Vi har også endelig fået fastsat en dato til barnedåben, det var åbenbart svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Han skal døbes om 3 måneder, så der er heldigvis god tid til at sende invitationer ud og forberede til hans store dag.

I aften skal Lucas overnatte hos sin moster, jeg håber at Tobias er god ved sin mor og far og går tidligt i seng. Han plejer at være mest festlig om aftenen og har gerne en vågen periode på nogle timer. Men lidt kærestetid kunne ikke være dårligt, så vi krydser fingre for at det kan lade sig gøre. Vi har i hvert fald købt gode bøffer, så satser jeg pb at jeg kan spise imens de stadig er varme. Hehe.

Rigtig god weekend og tak fordi du læser med<3

Synes godt om

Kommentarer