5 dages fri, en to-do-liste og eBay-tipLucas Outfit-details:
Bukser og tee fra eBay (unisex sæt "White dog") til 56.- ink. fragt HER, solbriller fra H&M
Affiliate: Termojakke (sæt) fra Enfant HER, og sko fra Hummel HER.)

Der er bare et eller andet over fredage! Det er en af mine yndlingsdage på ugen, fordi weekenden er lige på trapperne. Da Rúni kom hjem fra arbejde her til morgen, betød det også at han har fri de næste 5 dage. Han har arbejdet meget på det seneste, så det er tiltrængt med et lille pusterum, hvor vi kan være sammen. Jeg har også selv fri, jeg starter først op på studiet igen den 29 august, så det er nærmest en lille mini-ferie vi har nu. Jeg er nede med det!

Vi har faktisk ikke de store planer for de kommende dage, udover at vi skal til fødselsdag hos en af mandens højskolekammerater (han er også er fadder til Lucas), i morgen. Dét skal nok blive rigtig hyggeligt. Jeg vil også gerne i Djurs sommerland en af dagene. Da jeg var barn var det en tradition, at vi var der en gang hver sommer. Vi var afsted med hele familien, hvor vi havde medbragt picnickurv og spiste frokost på en af legepladserne. Jeg kan huske at min bedstefar plejede at bage boller og i stedet for at komme pålæg på dem alle sammen, kunne man være heldig, at få en der gemte på en 5'er indeni. :) Jeg har mange gode minder fra Djurs sommerland, både fra min barndom og voksenliv, jeg har alle dage været tosset med forlystelsesparker. Vi var også afsted sidste år, men der var Lucas kun 11 måneder og det var begrænset, hvad han kunne være med til at prøve. Det var alligevel en hyggelig dag, som jeg stadig tænker tilbage på med et smil. Jeg er sikker på at han vil elske alle forlystelserne i cowboyland, så den oplevelse vil jeg gerne give ham, og mig og farmand selvfølgelig, inden sommeren er ovre. :)

Jeg har også et par projekter jeg gerne vil have ordnet i løbet af de næste par dage. Nu har de ventet på mig så længe og planen var, at jeg skulle få det gjort i min sommerferie. Typisk mig at blive ved med at udskyde sådan nogle halv-kedelige ting.

Min lille to-do-liste ser sådan her ud;
  • Lucas IKEA køkken skal have en makeover.
  • Hvidt folie skal sættes op på vores grå køkkenlåger.
  • Ryd op i køkkenskabe og skuffer.
  • Omplantning af pillea-babyer
  • Hovedrengøring af hytten.
  • Planlægning af Lucas to års fødselsdag.
  • Ny skærm på Iphone
  • Se sæson 4 af Prison Break ;)

Jeg når langt fra det hele i løbet af de næste par dage, men hvis jeg skal være ærlig, vil jeg også hellere bruge tiden på at hygge mig og have det sjovt med mine to yndlings-drenge og så får vi at se, hvad dagene bringer. <3 Det er nu også rart at vi ikke har de store planer og bare kan gøre præcis hvad vi føler for, efter sidste weekend, der var ret vild.

Jeg læste lige en artikel om, at vejret er spået til at blive godt i næste uge, det ville være møg lækkert, men det skal jeg altså se før jeg tror det. Vi har ventet tålmodigt på varme hele sommeren, men jeg begynder at opgive håbet. Jeg kunne ellers godt bruge at slikke lidt sol, tage en tur på stranden og holde en grillaften i haven, inden det for alvor bliver efterår og mørkt og koldt udenfor!

Jeg håber at i snart kan holde weekend og så må i nyde den i fulde drag. <3

 

Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER

For flere ebaytips kan du følge facebookgruppen EBAYTIPS.

Synes godt om

Kommentarer

Patrick Elton,
Er din to-do liste i prioriteret rækkefølge? 😃
pelton.rocks
Daniella Elton,
Haha nej 😃
lucasogmor.dk