25% rabat og fri fragt på børnetøj

Som jeg tidligere har givet udtryk for, er jeg ret begejstret for ELLOS, særligt efter at jeg for nyligt modtog min første bestilling derfra. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg har lagt en ordre hos dem. Jeg købte et par bukser, en t-shirt og de fedeste gummistøvler jeg længe har set. Du kan klikke >>HER<< hvis du vil se hvad jeg bestilte til Lucas.
ELLOS har ind i mellem nogle lækre kampagner, hvor der er gode penge at sparre. Jeg shopper jo som regel når der er tilbud og lige nu får man 25% rabat og fri fragt og fri retur på børnetøj på køb over 200.- eller nye kunder får 40% på den dyreste vare. (tilbudene kan ikke kombineres, læs vilkår i bunden af indlægget) :-) Septemberstrålerne har saksuseme været gode ved os, det har jo været det skønneste sen-sommervejr, der gav anledning til at vente med at pakkesommertøjet væk. Men nu er efteråret begyndt at bide fra sig, det bliver koldere i vejret og vi skal til at pakke os selv - og vores små poder, ind i noget varmere tøj. Jeg har fundet mine lune favoritter frem til jer og denne gang er der inspiration til både piger og drenge. Disse skønne bluser og cardigans er fra str. 2-6 år.
Affiliate 1.HER // 2.HER // 3. HER
// 4. HER //
5. HER
// 6.HER
// 7.HER
// 8. HER
// 9. HER
Bukserne er også fra str. 2-6 år. Lucas har nr. 1 og de er virkelig lækre.

Affiliate. 1.HER // 2.HER // 3.HER // 4.HER //5.HER // 6. HER // 7.HER // 8. HER

Her er mine favoritter til de mindste str. 0-2 år.

Affiliate. 1.HER
>// 2.HER
>// 3.HER
// 4.HER
// 5.HER
// 6.HER
// 7.HER
// 8.HER
// 9.HER
// 10.HER
//

ELLOS har også en masse lækker overtøj, så som flyverdragter, regntøj, jakker og støvler. Stay tuned, mine favoritter kommer på bloggen én af dagene. :)

*Vilkår 25% rabat og fri fragt: Gælder ved nybestilling over 200,- (efter fratrukket rabat) på børnetøj. Gælder til og med 30. september 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer og varer mærket med ”Kampagnepris”, ”Gæstedesigner” eller ”Designed by”. Fri fragt (værdi 49,90) og fri retur omfatter normal postpakke op til 20 kg. Tilbudskode: 345718

*Vilkår 40% på den dyreste vare: Nybestilling på tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper hos Ellos. Gælder maks. 1 gang/kundenr. til og med 26. september 2016. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer og varer mærket med ”Kampagnepris” eller ”Ingen rabat”. Tilbudskode: 345722

Synes godt om

Kommentarer