20% på Royal Copenhagen og mange flere luksus brands

Vi mangler lidt nips i stuen, der kan hjælpe med at skabe lidt kontraster i indretningen. Jeg er ikke helt sikker på at manden er enig, selvom han sikkert gerne vil gå med til at få lidt flere farver indenfor herhjemme. Vi skal også snart i gang med at indrette vores soveværelse og gøre det lidt mere hyggeligt, Feks. Med nogle hyggelige vaser og lysestager. :-)

Jeg opdagede at denne skønne shop har hele 20% på ALLE varer hele weekenden og måtte lige give tippet videre til jer, mine søde læsere. Der er virkelig mange lækre mærker til køkkenet, men der er også rig mulighed for at give hjemmets andre rum lidt forkælelse. Du finder blandt andet et kæmpe stort udvalg af Royal Copenhagen. Jeg ønsker mig en stor samling af det blå guld, så det er med at slå til, når der er lidt procenter at hente. Jeg er også vild med udvalget af blandt andet Lyngby porcelæn, Kay Bojesen og Kähler, der alle er klasikere der laver tidløst design, der holder i mange mange år.

Se alle de lækre sager lige her - happy shopping!

(Fortsættes under billederne)

Manden har fri i weekenden, så der skal råhygges herhjemme, yes! I morgen, lørdag, har vi ingen planer og det er altså så skønt en gang i mellem. Søndag har jeg fødselsdag, 27 år gammel bliver jeg og det kommer min mor, stedfar, søster og bedste veninde Lotte og fejre med os. Vi har en stor Pulled Pork steg i fryseren som vi bare tager op og så står menuen på lækre burgere. Jeg mangler stadig at finde ud af hvilken dessert jeg skal finde på at lave, kommenter endelig hvis du kender til en lækker opskrift. :-)

Du må have en lækker lækker weekend!

*Vilkår: Tilbudet gælder indtil søndag aften og de 20% er automatisk trukket fra prisen.

Indlægget indeholder affiliate!


Du kan følge bloggen på Facebook HER og på Instagram HER
 

Synes godt om

Kommentarer