10 skøre facts om mig

Jeg blev tagget i en leg på min Instagram profil, hvor jeg skulle dele 10 skære facts om mig selv. Jeg tænkte at jeg lige ville dele dem med jer på bloggen ♡

1. hader snegle, de er så slimede og klamme. Jeg kan ikke holde ud, når Lucas finder en snegl og tager den op, men min fobi skal selvfølgelig ikke videregives til ham?

2. Jeg elsker at hygge med en god film eller serie. Mine yndlings-serier er SKAM, Gossip Girl, Dexter og Greys Anatomi??

3. Dengang jeg så Gossip Girl, var jeg helt skudt i Chuck Bass ?

4. Jeg er et rodehoved, jeg bilder mig selv ind, at det er organiseret rod, men min kæreste er ikke altid enig ?

5. Jeg er bedst til at lave dansk mad med massere af sovs - omvendt er jeg dårlig til at bage, jeg synes ikke det er sjovt et følge en opskrift?

6. Vi bor i en 3 værelses lejlighed med have lidt uden for Aarhus. Jeg drømmer om at købe hus og få meget mere plads. Det må gerne være nybyg ?

7. Jeg hader at gøre rent og vaske tøj!!!!

8. Jeg synes ikke det var særlig fedt at være gravid, føj en kvalme og ondt i bækkenet jeg rendte rundt med. Heldigvis var det jo det hele værd og meget mere til ♡

9. Vi havde ikke planlagt at få Lucas, Rúni og jeg havde kun kendt hinanden i 9 måneder da jeg blev gravid, men det føltes bare helt rigtigt langt ned i maven. Jeg fortryder det ikke et sekund, jeg knuselsker min lille familie og jeg drømmer om at 3 bliver til 4 en dag?

10. Jeg er en slikmund. Chips med dip, bland selv skik og rigtig Coca Cola kan jeg altid spise - også om morgenen ??

Synes godt om

Kommentarer